New Build Contemporary Garden, Sedgeberrow

This garden was designed with family gatherings in mind. The design features a large covered pergola spanning the entire rear of the house providing shelter over a good sized dining space and barbecue area as well as an eye-catching outside bar for those summer evening parties with friends and family.

A secondary seating space in the corner of the garden offers a different perspective of the garden and allows the parents to catch some rays whilst watching the kids play on the lawn. For added height we've created an L-Shape raised planter (45cm) containing evergreen plants with a Mediterranean touch.

 

The raised planters are finished in Vintage Grey Designclad from London Stone with complimenting Light Grey Porcelain and Wood Effect Cinder Porcelain from the same supplier.

Viall - Old School Drive (Added Planters)_015.jpg
Viall - Old School Drive (Added Planters)_011.jpg
Viall - Old School Drive (Added Planters)_008.jpg
Viall - Old School Drive (Added Planters)_007.jpg